TJEN PENGE VED AT henvise TIL VORES SIDE

BLIV NUMEROLOGIST-PRO PARTNER

Er du interesseret i numerologi og har du en email liste eller en hjemmeside/blog/facebook side mm. så kan du tjene gode penge ved at henvise folk til vores side!

Når du henviser nogen til vores side, så får du op til 20% AF EVT. SALG!

HVORDAN FUNGERER DET?

Du får links til vores forskellige produkter hvor din personlige id er gemt i.

Du kan så promovere og dele dine links i dine nyhedsbreve, på din hjemmeside, facebook side, blog, instagram osv.

Når en kunde klikker på dit link og besøger vores side, kan vores system se at de er sendt over til os fra dig.

Hvis besøget resulterer i et salg, får du udbetalt den aftalte procentdel. 

Så enkelt er det.

FORDELE VED AT VÆRE AFFILIATE PARTNER

Det er sjovt for dine kunder/følgere at få nye inputs fra dig, som de måske ikke lige har hørt om før.

Når du henviser til et andet brand, fortæller det også en interessant historie om hvem du er – fx at du har en spirituel interesse.

Større variation i hvad du tilbyder gør det mere spændende for dine kunder/følgere at følge med i hvad du laver.

VORES VISION

Vores vision er at tilbyde numerologiundervisning- og software af høj kvalitet. NEMMERE BLIVER DET IKKE!

HVORDAN DU PROMOVERER NUMEROLOGIST PRO

1. SEND OS EN EMAIL

Skriv en email til os på
kontakt@numerologist-pro.com
hvor du skriver at du er interesseret i at være partner med os. Fortæl et par linjer om dig selv, hvilken branche du er i og hvad du laver, samt om dine kunder er interesseret i numerologi, eller andre spirituelle emner etc. Skriv også gerne link til din hjemmeside, blog, facebook side etc. 

2. VI OPRETTER DIG I VORES AFFILIATE MEDLEMSSIDE

Vi opretter dig i Numerologist Pro Affiliate Partner medlemssiden og sender dig login info. I medlemssiden finder du URL links der peger på vores forskellige produkter. Disse links indeholder din specifikke partner ID, der bliver gemt i en cookie i browseren hos dem du henviser, så vi derved kan spore evt. køb til dig. Cookien er gyldig i et år så selv om den du har henvist ikke foretager et køb lige med det samme, men besøger siden igen på et senere tidspunkt, så vil du stadig få din procentdel.

3. COPY PASTE OG PROMOVER!

Når du har linksene kan du copy paste dem ind i din hjemmeside, blog eller dine nyhedsbreve. Hvis du henviser nogen og de køber et af vores produkter eller kurser, så kan vil vores system spore det og sender en email til dig. På den måde er du hele tiden informeret om hvor mange salg du har haft.

r

VÆR OPMÆRKSOM PÅ FLG:


Ingen facebook ads, Google ads

Vores eneste betingelse er, at vi vil bede dig om ikke at bruge betalt trafik og sponsorerede ads (facebook ads, google ads mm) for at promovere vores produkter.

Vi forbeholder os retten til at reklamere for vores produkter via facebook og google ads. Og vi ønsker ikke at vi og vores partnere skal konkurrere om den betalte trafik, for på den måde vil vi blot allesammen bidrage til at prisen for dette stiger, og dermed betale en masse ekstra til facebook og Google.

Du må dog gerne poste på din hjemmeside/blog, facebook timeline og sende til din facebook venner derover – du skal blot ikke promovere via betalte ads.

Ingen facebook grupper

Vi vil også bede dig om ikke at poste henvisninger til vores produkter på facebook grupper såsom f.eks. numerologi eller spirituelle grupper. Der poster vi allerede selv, og det vil virke forstyrrende for folk, hvis flere poster links til de samme kurser og produkter.

Vi takker for din forståelse!

LAD OS LØFTE I FLOK

Aldrig har der været så mange mennesker som nu, der har fået øjnene op for hvordan numerologien kan forbedre deres liv.

Dermed er der også brug for flere numerologer der kan hjælpe mennesker til at skifte navn numerologisk og få et vibrationsløft der virkelig kan mærkes i deres liv, i deres relationer, kærlighedsliv, i deres pengeflow og karriere.

Ved at blive en NUMEROLOGIST PRO PARTNER kan du hjælpe med at sprede numerologien samtidig med at du kan tjene gode ekstra penge i din egen forretning.

Affiliate Partner manager Johannes Ehvass

Alle rettigheder tilhører
numerologist PRO © 2017
KONTAKT

Send en mail og vi svarer hurtigst muligt!
kontakt@numerologist-pro.com
LIKE OS!

NUMEROSKOP TOOL

Indtast navn og email i felterne nedenunder og få adgang til vores gratis numeroskop tool for professionelle numerologer.